Uitbreiding Kuipers & Claassen Financieel en Fiscaal

Uitbreiding Kuipers & Claassen Financieel en Fiscaal

Per 1 oktober jl. hebben wij onze krachten gebundeld met die van Linnekamp Belastingadviseurs. Beide ondernemingen zullen verder gaan onder de naam Kuipers & Claassen Financieel en Fiscaal en opereren vanuit de Burgemeester Stramanweg 101 in Amsterdam.

We zijn Jeroen Linnekamp en zijn medewerkers erg dankbaar in het in ons gestelde vertrouwen en zien uit naar de toekomstige samenwerking!

Linnekamp Belastingadviseurs heeft hetzelfde profiel als dat u van ons kantoor kent: een team van gedreven en ervaren fiscalisten, adviseurs en accountancymedewerkers, die er voor u zijn en persoonlijke dienstverlening nastreven.

Het samengaan van beide kantoren betekent dat we onze kennis vergroten, onze continuïteit borgen en onze medewerkers meer te bieden hebben. Door dit alles kunnen we u beter bedienen in de toekomst.

De uitbreiding zal geen gevolgen hebben voor uw contactpersonen binnen onze organisatie(s). Bovendien blijft u – naast de fiscale dienstverlening, ook toegang houden tot onze uitgebreide diensten zoals bijvoorbeeld financiële planning, estate planning, hypotheekadvies, advies inzake uw positie bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Op 15 september jl. hebben we Linnekamp Belastingadviseurs al officieel welkom geheten op onze ‘Kantoor-Kennismaking-Dag’. We hebben genoten van een boottocht over de Vecht, we zijn door een karikatuur kunstenaar op papier vereeuwigd en hebben de dag afgesloten met een heerlijke BBQ en borrel.