Financieel

FINANCIEEL

De financiële positie van een zelfstandig werkend zakelijk professional is veranderlijker en complexer dan die van een loondienst professional.

We verschaffen u inzicht in uw financiële positie nu en later, alsmede in de risico’s. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor financieringen (zakelijk en privé / hypothecair) en verzekeringen (zakelijk en privé).

We onderscheiden ons doordat we ieder advies benaderen vanuit een totaaloverzicht en niet gefragmenteerd.
Daardoor beperken we ons niet alleen tot financiële zaken maar betrekken we ook fiscale en civielrechtelijke elementen.

We leveren maatwerk, zijn flexibel en denken met u mee. We streven naar een duurzame relatie, waarbij uw belangen onze drijfveer vormt.

Financieel advies

Wij stemmen uw financiële en fiscale zaken optimaal op elkaar af. Financieel advies begint met inzichtelijk maken van de huidige financiële positie. Daarbij spelen drie zaken een rol: inkomsten, uitgaven en vermogenspositie – en met name hoe deze zich tot elkaar verhouden.

Meer informatie
Hypotheek

Ook voor al uw hypotheekvraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij zijn onafhankelijk en kunnen met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers in Nederland zaken doen. We maken voor u inzichtelijk wat de voor- en nadelen zijn en welke partij het beste aansluit op uw behoeften.

Meer informatie
Levensgebeurtenissen

Welke impact hebben levensgebeurtenissen op uw financiële positie? Denk aan huwelijken, echtscheidingen, kinderen, pensioneren. Al deze zaken kunnen wijzigingen betekenen voor u als zakelijk professional.

Meer informatie
Pensioen

Pensioen is een ruim begrip. Het gaat om uw financiële positie later: inkomen, uitgaven en vermogen. Een comfortabel pensioen zit hem in de voorbereiding. Goede financiële inzichten zijn hierbij onontbeerlijk.

Meer informatie
Privé verzekeringen

Zakelijk is alles al geregeld, maar hoe zit het privé? Om uw dienstverlening te completeren kunt u bij Kuipers & Claassen ook uw arbeidsongeschiktheidsverzekering en overlijdensrisicoverzekering(en) onderbrengen.

Meer informatie

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT