Over Ons

Financiële en fiscale huisartsen

Wij zijn een financieel en fiscaal adviesbureau in Amsterdam, gericht op het bedienen van medische en zakelijke professionals.

Wij zijn u graag van dienst met onze financiële, fiscale en civielrechtelijke adviezen. Daarbij kunt u denken aan financieel en fiscaal advies, hypotheekadvies, verzekeringsadvies, financiële planning en nalatenschapsplanning.

We zijn gericht op het aangaan van een duurzame relatie met onze cliënten. Vaak is het begeleiden van een toetreding, het starten van een eigen praktijk of andere onderneming, het aankopen van een woning en de behoefte aan financiële planning of nalatenschapsplanning daarbij een logisch vertrekpunt.

Uw belangen staan bij ons voorop en vormen de drijfveer van onze dienstverlening.

De combinatie van het kunnen aanbieden van financiële, fiscale en civielrechtelijke diensten zorgt voor synergie. Wij stemmen uw financiële, fiscale en civielrechtelijke zaken optimaal op elkaar af.

Onze specialismen

Onze specialismen: fiscaal jurist, bedrijfseconoom, belastingadvies, bedrijfsovername / toetreding, pensioenadvies, hypotheekadvies, financiële planning (FFP), inkomensverzekeringen (arbeidsongeschiktheid), levensverzekeringen (overlijden), vermogen (planning), beleggen, sparen en zakelijke schadeverzekeringen.

Daarnaast werken we intensief samen met diverse externe specialisten. Denk daarbij aan notarissen, advocaten en fiscalisten.

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT