Startend ondernemer

Als startend ondernemer komen er tal van vraagstukken voorbij. Welke rechtsvorm is voor mijn onderneming de beste, hoe ga ik mijn administratie inrichten, welke verzekeringen heb ik nodig?

Wij zijn dagelijks bezig met het begeleiden en adviseren van onze cliënten bij het starten van ondernemingen. Daarnaast zorgen we voor de vastlegging van de gemaakte afspraken en de afhandeling hiervan.

ONZE WERKWIJZE

Onze specialisten zorgen voor inzicht in de financiële gevolgen van het starten van de onderneming, en maken inzichtelijk welk effect dit heeft op de geldstromen, risico’s en financieringsmogelijkheden.

Dit wordt niet alleen financieel benaderd maar daarin worden ook fiscale en civielrechtelijke aspecten betrokken.

Daarnaast krijgt u als ondernemer te maken met bepaalde verzekeringszaken, zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand, maar ook de opbouw van pensioen. Vanzelfsprekend kunnen we u hier ook van advies en begeleiding voorzien.

Wanneer uw onderneming gestart is dan stopt onze dienstverlening niet. U kunt bij ons terecht voor:

  • Inrichten van uw administratie
  • Inboeken van uw administratie
  • BTW-aangiften
  • Samenstellen jaarrekening (Eenmanszaak, VOF, BV)
  • Salarisadministratie
  • Aangiften Dividendbelasting
  • Inregelen / wijzigen Voorlopige Aanslagen (Inkomstenbelasting / Vennootschapsbelasting)
  • Aanvragen subsidies / Milieu-Investeringsaftrek
  • Aangiften Inkomstenbelasting

Wij onderscheiden ons met onze totaaldienstverlening voor ondernemers: financieel, fiscaal en civielrechtelijk onder één dak.

Bij Kuipers & Claassen streven we naar een duurzame en langdurige relatie met onze klanten. Dit wordt gedreven door het feit dat ons kantoor uw jaarrekening samenstelt en uw aangiften Inkomstenbelasting verzorgd. De fiscale werkzaamheden / positie vormen in de periodieke gesprekken het vertrekpunt om met u van gedachten te wisselen over zaken als financiële wensen en doelen, het aankopen van een woning of optimaliseren van uw hypotheek, uw Estate planning, vermogensplanning, financiële omgang met uw partner, etc. Hierdoor heeft u 1 aanspreekpunt en bent u altijd ‘in control’ op financieel, fiscaal en civielrechtelijk vlak.

Financieel

Onze financiële dienstverlening

Meer informatie
Fiscaal

Onze fiscale dienstverlening

Meer informatie

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT