Medisch Professional

Wij bieden al jarenlang expertise voor medici. Of het gaat om toetreden tot een maatschap, uw eigen praktijk starten of verkopen: vanuit ons specialisme voor medisch specialisten staan we u met raad en daad bij.

Veel van onze cliënten hebben een medisch beroep, van huisarts tot kaakchirurg, tandarts, fysiotherapeut, tot medisch specialist en orthodontist.

Toetreding

Wanneer u toetreedt tot een maatschap of coöperatie komen er heel veel verschillende dingen op u af:

  • Wat zijn de voorwaarden voor toetreding;
  • Hoe is mijn financiële positie na toetreding;
  • Moet ik kapitaal storten of goodwill inbrengen.

Wij zijn dagelijks bezig met het begeleiden en adviseren van onze cliënten bij toetredingen en aan- of verkoop van praktijken, en kunnen u ondersteunen bij de onderhandelingen. Daarnaast zorgen we voor de vastlegging van de gemaakte afspraken en de afhandeling hiervan.

Onze specialisten zorgen voor inzicht in de financiële gevolgen van toetreding of praktijkovername, en maken inzichtelijk welk effect dit heeft op de geldstromen, risico’s en financieringsmogelijkheden.

Dit wordt niet alleen financieel benaderd maar ook vanuit fiscale en civielrechtelijke impact.

Verzekeren

Daarnaast krijgt u als ondernemer te maken met bepaalde verzekeringszaken, zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand, maar ook de opbouw van pensioen. Vanzelfsprekend kunnen we u hier ook in begeleiden.

Volledige dienstverlening

Wanneer uw toetreding of overname gerealiseerd is, stopt onze dienstverlening niet. U kunt bij ons terecht voor het opmaken van uw jaarrekeningen en het doen van aangiftes.

Wij onderscheiden ons met onze totaaldienstverlening voor medisch specialisten: financieel, fiscaal en civielrechtelijk onder één dak.

 

Bij Kuipers & Claassen streven we naar een duurzame en langdurige relatie met klanten. Minimaal eenmaal per jaar gaan we met onze cliënten om tafel; dit is weer het vertrekpunt in het gesprek om van gedachten te wisselen over zaken als financiële wensen en doelen, lopende verzekeringen of financiële omgang met uw partner.

Is er een mogelijkheid om mijn hypotheek te optimaliseren? Wat te doen met vermogen? Deze onderwerpen en meer komen periodiek terug.

 

Naast onze specifieke dienstverlening voor u als medisch professional, is onze dienstverlening voor Zakelijk professionals voor u van toepassing.

Synergie

Wij stemmen uw financiële en fiscale zaken optimaal op elkaar af.

Duurzaamheid

Wij streven naar een duurzame relatie. Daarbij vormen uw belangen onze drijfveer.

Maatwerk

Wij gaan verder waar anderen stoppen, zijn flexibel én denken met u mee.

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT