Uitbreiding met Total In Support

Uitbreiding met Total In Support

In navolging op het bericht over onze samenwerking met Linnekamp Belastingadviseurs zijn we verheugd dat Kuipers & Claassen Financieel en Fiscaal per 1 november jl. de krachten heeft gebundeld met die van Total in Support.

De genoemde ondernemingen zullen verder gaan onder de naam Kuipers & Claassen Financieel en Fiscaal en opereren vanuit de Burgemeester Stramanweg 101 in Amsterdam en vanuit het WG-Plein 360 in Amsterdam.

We zijn Frank Schouten en zijn medewerkers erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en zien uit naar de toekomstige samenwerking!

Met het team van Total in Support voegen we wederom kwaliteiten en capaciteit toe aan ons team, met name op het gebied van fiscaliteiten en specifieke administratiesystemen. Daardoor kunnen we onze clienten nog beter van dienst zijn.

Op 15 september jl. hebben we Linnekamp Belastingadviseurs en Total in Support al officieel welkom geheten op onze ‘Kantoor-Kennismaking-Dag’. We hebben genoten van de goede sfeer, het varen, de bbq en de borrel. Inmiddels hebben we beide teams ook op de werkvloer mogen ontmoeten en is de samenwerking echt van start gegaan!