🏠 Belangrijke ontwikkelingen voor woningeigenaren in de middenhuur sector! 🏠

🏠 Belangrijke ontwikkelingen voor woningeigenaren in de middenhuur sector! 🏠

Veel van onze cliënten verhuren panden in de middenhuur sector (met een WWS score van 142 t/m 186). Recentelijk zijn er door de Nederlandse regering plannen aangekondigd om de middenhuurmarkt te stimuleren, wat grote impact kan hebben op woningeigenaren die hun panden verhuren in deze sector. Hugo de Jonge, demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, heeft deze plannen toegelicht in het volgende artikel. Lees hier meer

Als financieel en fiscaal adviseurs bij Kuipers & Claassen begrijpen we dat deze aankondiging belangrijke overwegingen met zich meebrengt voor woningeigenaren. Daarom nodigen we eigenaren die verhuren in de middenhuur sector uit om met ons in gesprek te gaan. We kunnen u helpen om de meest passende keuze te maken voor uw persoonlijke situatie en daarmee uw financiële en fiscale strategieën te optimaliseren in het licht van deze nieuwe ontwikkelingen.

Graag zouden we samen uw mogelijkheden verkennen en uw vragen beantwoorden. Neem gerust contact met ons via e-mail (info@kuipersclaassen.nl) om een afspraak in te plannen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw doelen te bereiken.