Administratie e-commerce

Uw boekhouding en administratie uitbesteden?

Moderne techniek + automatisering = lage kosten voor u!

VRIJ VAN UW ADMINISTRATIE

Zoekt u een goede boekhouder? Wilt u uw administratie uitbesteden? Dan bent u aan het juiste adres. Dankzij moderne techniek en vergaande automatisering zijn wij in staat om een scherp en vast tarief te hanteren.

Nooit meer uurtje-factuurtje dus!

Wij zijn in staat om vrijwel uw hele administratie te automatiseren. Daarmee bespaart u zeeën tijd en geld op uw boekhouding. Zo hoeft u bijvoorbeeld nooit meer bonnetjes te bewaren dankzij onze app waarmee u bonnetjes rechtstreeks naar ons stuurt.

Wij geven u in gewone mensentaal helderheid en realtime inzicht in uw financiële situatie. We zijn persoonlijk betrokken en geven u advies wanneer u dat wenst.

KOPPELEN MET UW BANKREKENING

Wij proberen zoveel mogelijk handelingen te automatiseren, zodat de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. Denk hierbij aan het automatisch koppelen van uw bankrekening en het inlezen van de bankmutaties. Omdat al uw bij- en afschrijving direct in de online administratie binnenkomen kunnen wij ze snel (en veelal zelfs geautomatiseerd) koppelen met de bijbehorende verkoop- en inkoopfacturen (zoals uw ingescande bonnetjes). Wij koppelen eenvoudig met alle bekende / grote banken.

ZELF FACTUREN MAKEN

In uw online administratie heeft u de mogelijkheid om zelf eenvoudig facturen aan te maken. Wij richten het dusdanig voor u in dat u eenvoudig uw producten kunt selecteren zodat uw omzet ook automatisch op de juiste grootboekrekeningen geboekt wordt. Dat geeft u meer inzicht in de verdeling van uw omzet. Vanuit de administratie kunt u uw gemaakte facturen direct naar de klant verzenden. Wanneer de betaling op uw gekoppelde bankrekening binnenkomt, wordt deze automatisch gekoppeld en de factuur op ‘betaald’ gezet.

KOPPEL MET UW BETAALSYSTEMEN

Heeft u een website (met bijvoorbeeld WooCommerce), een webshop (met bijvoorbeeld SEOshop, Magento, Plug & Pay, Shopify, etc.) of gebruikt u voor andere doeleinden een Payment Service Provider (PSP) zoals iDeal, Mollie, PayPro, Multisafepay, Sisow, Adyen Ogone, Buckaroo, PayPal etc.? Dan kunnen wij ook dit systeem koppelen met uw online administratie. Mutaties worden dan net zoals uw bankrekening automatisch ingelezen en ook facturen / orders kunnen wij veelal via XML automatisch importeren. Hierdoor is uw administratie altijd up-to-date en betaalt u niet voor handmatig overklop-werk!

UW BOEKHOUDING AAN ONS UITBESTEDEN GAAT ALS VOLGT

Intake

We maken kennis met elkaar. Onder het genot van een goede kop koffie luisteren we naar uw situatie en wensen. We geven u vervolgens advies over de ideale inrichting van uw (online) administratie, uw bedrijfsstructuur en relevante belastingregels. We leggen u ook onze werkwijze uit.

Inrichting van uw administratie

We richten uw online administratie netjes voor u in conform uw wensen. En wanneer u overstapt van een andere boekhouder, dan nemen we dat in samenwerking met u van hen over.

Bankrekeningen koppelen

We leggen koppelingen tussen uw zakelijke rekeningen en de online administratie zodat alle bij- en afschrijvingen automatisch in uw administratie binnenkomen. Geen overklop-uurtjes dus.

Uw inkomsten

U kunt in de administratie zelf eenvoudig verkoopfacturen aanmaken en verzenden. Ook leggen wij een koppeling met uw webshop / betaalsysteem en bankrekening, zodat verkoopfacturen automatisch worden ingeladen en bijschrijvingen aan de bijbehorende factuur worden gekoppeld.

Uw uitgaven

U krijgt van ons een app waarmee u uw bonnetjes kunt fotograferen die worden ingelezen in uw administratie. Veelal kunnen deze worden gekoppeld aan de bijbehorende afschrijving en op de juiste post geboekt worden. Uw andere facturen kunt u naar uw eigen online administratie mailen.

Inzicht en advies

Wij werken maandelijks uw administratie bij zodat u perfect inzicht in uw cijfers hebt. We adviseren u gedurende het jaar over relevante regelingen, belastingvoordelen en een efficiëntere werkwijze.

Aangiftes

We dienen per maand, kwartaal of jaar uw BTW-aangifte in bij de belastingdienst. U hoeft deze alleen nog te betalen. Aan het einde van het jaar doen we dat met uw inkomstenbelasting en, in het geval van een BV, uw vennootschapsbelasting.

Jaarrekening

Wij stellen eens per jaar een nette jaarrekening met balans en winst- en verliesrekening voor u op. Deze deponeren wij, wanneer nodig ook voor u bij de KvK.

Financieel advies

We lopen, wanneer je dat wenst samen door je jaarrekening heen en geven je advies op basis van je jaarcijfers. Bijvoorbeeld wanneer je investeringen wilt doen en af wilt stemmen wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT