Financieel en fiscaal adviesbureau Amsterdam

Wij zijn een financieel en fiscaal adviesbureau in Amsterdam, gericht op het bedienen van medische en zakelijke professionals. Omdat gezonde financiën bijdragen aan een prettig leven, kunt u bij ons niet alleen terecht voor financiële en fiscale adviezen, uw jaarrekening en belastingaangiften, maar ook voor praktijkbegeleiding, toetredingen, vermogensplanning, pensioenadvies, hypotheekadvies én voor uw verzekeringszaken. Uw belangen staan bij ons voorop en vormen de drijfveer van onze dienstverlening.

LEES MEER
Synergie

Wij stemmen uw financiële en fiscale zaken optimaal op elkaar af.

Duurzaamheid

Wij streven naar een duurzame relatie. Daarbij vormen uw belangen onze drijfveer.

Maatwerk

Wij gaan verder waar anderen stoppen, zijn flexibel én denken met u mee.

Medici

U bent medisch professional

Uw loopbaan als medisch professional is continu in ontwikkeling. En vaak krijgt u niet alleen te maken met medische vraagstukken, maar ook met gecompliceerde financiële en fiscale processen. Als u gaat samenwerken met beroepsgenoten bijvoorbeeld. Of als u als medisch professional gaat waarnemen of in loondienst gaat werken. In al deze scenario’s heeft u baat bij inzicht. Wij ontzorgen u graag.

LEES MEER

U bent ZZP’er

Als ZZP’er bent u specialist en ondernemer. U bent voortdurend in ontwikkeling én op zoek naar nieuwe kansen. Daarnaast heeft u onder andere te maken met verzekeringen, financieringen, contracten en belastingaangiften. En met veranderende wet- en regelgeving. Als zelfstandig ondernemer moet u zich aan bepaalde regels houden en kan het lastig zijn om uw financiën goed op orde te houden. Wij adviseren u graag, zodat u bewuste keuzes kunt maken.

LEES MEER
ZZP
Handshake

U bent werkgever

Als werkgever bent u non stop bezig met uw bedrijf. U verkent de mogelijkheden tot groei en regelt veel financiële zaken voor uw werknemers, zoals bijvoorbeeld de pensioenvoorziening. Daarnaast heeft u onder andere te maken met verzuim en Arbo. Wij helpen u graag met het inzichtelijk maken van risico’s en het invullen van en het communiceren over de secundaire arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers.

LEES MEER

Vermogensplanning

Het uitstippelen van uw financiële toekomst is erg belangrijk. Wij begeleiden u graag bij het plannen en structureren van uw vermogen. En dragen daarbij oplossingen aan die aansluiten bij uw veranderende behoeften. Daarbij draait alles om u en uw wensen.

LEES MEER
Graphs

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT