Fiscaal advies

FISCAAL ADVIES

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met de keuze voor een ondernemingsvorm, het aangaan van samenwerkingsverbanden, maar ook de gevolgen voor uw onderneming bij een levensgebeurtenis zoals een huwelijk of scheiding. Wij maken uw situatie inzichtelijk en adviseren u hierin.

Ook dragen we zorg voor het begeleiden van het oprichten van een B.V., opstellen van een V.O.F. of aandeelhouders- of management overeenkomst. Bij een eventuele overname van een onderneming begeleiden we het volledige traject.

Bij Kuipers & Claassen gaan we streven we altijd naar fiscale optimalisering. Onze fiscale adviseurs kijken op een andere manier naar cijfers dan een accountant:

We communiceren regelmatig en benaderen de fiscale zaken proactief, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

We monitoren de belastingdruk, controleren of voorlopige aanslagen nog accuraat zijn en adviseren of het verstandig is dit jaar nog te investeren in verband met investeringsaftrek. Ook kijken we welke mogelijkheden er zijn om kosten op te voeren als aftrekpost.

Doordat we een totaalpakket aan diensten aanbieden leggen we link naar financiële en civielrechtelijke aspecten.

We signaleren bijvoorbeeld dat de hypotheek geoptimaliseerd kan worden of dat er fiscale ruimte is voor lijfrente stortingen, maar ook of er sprake is van privévermogen wat beter op een andere manier ingezet kan worden.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen op fiscaal vlak? Maak een afspraak

Synergie

Wij stemmen uw financiële en fiscale zaken optimaal op elkaar af.

Duurzaamheid

Wij streven naar een duurzame relatie. Daarbij vormen uw belangen onze drijfveer.

Maatwerk

Wij gaan verder waar anderen stoppen, zijn flexibel én denken met u mee.

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT