Levensgebeurtenissen

Welke impact hebben levensgebeurtenissen op uw financiële positie? Denk aan huwelijken, echtscheidingen, kinderen, pensioneren.

HUWELIJK, SCHEIDEN, KINDEREN OF PENSIOEN?

In elke fase van uw leven (of elke levensgebeurtenis) kunt u een beroep op ons doen.

Als mensen bij elkaar komen is er per definitie sprake van verschillende financiële verledens en uitgangspunten. Die moeten samengebracht worden. Daar waar een notaris enkel adviseert vanuit civielrechtelijk oogpunt, betrekken wij ook de financiële en fiscale aspecten in ons advies en rekenen we door, waar nodig, hoe bepaalde clausules in een akte fiscaal en financieel uitwerken. Wij gaan een stap verder.

Gaat u samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap aan, dan adviseren we u over de inhoud van de samenlevingsovereenkomst, partnerschapsvoorwaarden of huwelijkse voorwaarden en al dan niet het nut van een testament en een levenstestament. Tevens zorgen we voor het opstellen van de juiste documenten.

Ten aanzien van uw pensioenwensen kijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wilt u minder gaan werken of eerder stoppen? Kunt u interen op uw vermogen, is het wijs nu te schenken of juist een beleggingsobject aan te kopen?

Maar natuurlijk ook de vraag: wat als er wat met mij gebeurt? Zijn al uw zaken goed ingeregeld wanneer u komt te overlijden?  Voor dit specifieke vraagstuk kunnen wij u Estate Planning aanbieden: samen kijken we wat er geregeld moet worden om uw nalatenschap te borgen en ondersteunen we u met het opstellen van de notariële stukken.

Synergie

Wij stemmen uw financiële en fiscale zaken optimaal op elkaar af.

Duurzaamheid

Wij streven naar een duurzame relatie. Daarbij vormen uw belangen onze drijfveer.

Maatwerk

Wij gaan verder waar anderen stoppen, zijn flexibel én denken met u mee.

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT