Woning kopen

Het aankopen en financieren van een woning is veelal een complex traject.  Wij begeleiden u graag, of het nu gaat om de aankoop van uw eerste woning, doorstromen of de aankoop van een beleggingsobject of recreatiewoning.

ONZE AANPAK

Samen kijken we naar de financieringsbehoefte, de mogelijke hypotheekconstructies, de voorwaarden die geldverstrekkers hanteren, de financiële gevolgen voor u in de vorm van maandelijkse lasten, de financiële omgang met uw partner, de fiscale gevolgen en de notariële zaken die ingeregeld moeten worden.

In elk traject beginnen we met het inzichtelijk maken van uw financiële situatie. We werken hierbij altijd vanuit het totaalbeeld: hoe past de hypotheek, nu en op lange termijn, in uw totaal plaatje? Dat is ons onderscheidend vermogen.

Wanneer het financiële inzicht compleet is, gaan we over tot een advies. Hierbij zullen we de voor- en nadelen voor uw specifieke situatie laten zien van de diverse hypotheekverstrekkers en op basis van onze ervaringen met de partijen adviseren welke het beste aansluit op uw wensen. Zodra u een keuze heeft gemaakt begeleiden we het volledige traject voor de totstandkoming van de hypothecaire lening.

Synergie

Wij stemmen uw financiële en fiscale zaken optimaal op elkaar af.

Duurzaamheid

Wij streven naar een duurzame relatie. Daarbij vormen uw belangen onze drijfveer.

Maatwerk

Wij gaan verder waar anderen stoppen, zijn flexibel én denken met u mee.

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT